Mindfulness Leiden

In de omgeving van Leiden kun je voor een mindfulness training uitstekend terecht bij
Live Mindfully. Ik geef de erkende 8-weekse mindfulness based stress reductie training, en ben hiervoor als trainer gecertificeerd in de hoogste categorie.

Wil jij

  • beter omgaan met stress
  • minder piekeren
  • beter slapen
  • meer concentratie
  • bewuster leven

In 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur train je je aandacht en opmerkzaamheid. Door ook thuis te oefenen krijg je inzicht in patronen die stress of onrust veroorzaken en komt er ruimte voor verandering. Je komt los van je automatische piloot, kunt bewuster keuzes maken en meer genieten van je leven.

Voor meer informatie en aanmelding: De training

Start 8-weekse mindfulness training

Leiden dinsdagavond
16 mei 2017
Meer informatie

mindfulness leiden

Persoonlijke aandacht

Ik ben van mening dat voor een succesvolle mindfulness training, de trainer niet alleen de juiste achtergrond en opleiding moet hebben maar óók bij jou moet passen. Daarom nodig ik je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen je motivatie en verwachtingen aan bod. Van mij krijg je alvast een korte introductie en praktische informatie.

Tijdens de training zijn alle materialen, zoals matjes, meditatiekussens, stoelen, dekentjes aanwezig, en deze kun je ook thuis gebruiken, dus geen extra kosten.

De trainer

Mijn naam is Ellen van Iersel, met veel plezier geef ik de mindfulness based stress reductie training aan volwassenen en jongeren in Leiden en Noordwijk. Ik ben opgeleid door het Centrum voor Mindfulness Amsterdam en ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie, hierdoor komen door mij gegeven trainingen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever. Wil je meer over mij lezen click dan hier.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen de mindfulness training hebben ervaren? click dan hier

Door de training kan ik makkelijker afstand nemen van stress en ik kan minder oordelend zijn.
Anne
De training heeft mij ruimte, rust en ontspanning gebracht bij de dagelijkse bezigheden. Ik sta meer aandachtsvol in het dagelijkse leven. Doe dingen meer bewust, meer mindful.
Cees

Lid van beroepsvereninging
VMBN categorie 1

VMBN_logo

Voorproefje mindfulness Leiden bij Live Mindfully

Heb je behoefte aan een voorproefje? Beluister dan korte meditatie de ademruimte.
Klik hier

 

Meer mindfulness Leiden

Naast trainingen organiseer ik maandelijks een stiltewandeling en regelmatig een stilteweekend. Ook kun je mee op reis naar India. Kortom, genoeg redenen dus om voor mindfulness  Leiden verder te lezen op deze site of contact met mij op te nemen.

Meer informatie over mindfulness

Ik heb een selectie van inspirerende filmpjes voor je gezocht, deze geven je een beeld van wat mindfulness is en voor je kan betekenen. Wil je liever meer lezen click dan hier. Ook geef ik op verzoek een interactieve lezing waarin ik uitleg en je laat ervaren wat mindfulness is en voor je kan betekenen.

Verder na de 8-weekse training?

Je hebt in het verleden een mindfulness training gedaan en je hebt ervaren dat mindfulness veel voor je kan betekenen. Nu heb je behoefte om je mindfulness vaardigheden op te frissen en te verdiepen. Lees dan meer over de mindfulness vervolgtraining van Live Mindfully