Mindfulness stiltedag

Stilte…

“Een hele dag stil zijn, oh dat zou ik echt niet kunnen…” het is een veelgehoorde reactie als ik vertel dat ik stiltedagen, of zelfs stilteweekenden, organiseer. Het leven is vaak zo vol en we zijn zo gewend om in contact te zijn met anderen dat stilte een begrip is dat bijna eng aanvoelt.
Toch, wanneer je jezelf de ruimte gunt om een stiltedag te ervaren zul je merken dat het een verademing is om een dagje niet te communiceren. Er komt ruimte om echt in contact te zijn met jezelf.  Je geeft jezelf de gelegenheid om op te laden en tot rust te komen.

Tot rust komen in de natuur

De mindfulness stiltedag van Live Mindfully vindt plaats in de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. In stilte wandelend zie je bloemetjes of besjes die je nooit eerder waren opgevallen. Je wordt je verrast door een ree die nieuwsgierig staat te kijken, je hoort de schapen blaten in de verte.  De geleide meditaties helpen je om je aandacht te richten en laten je de natuur om je heen nog intenser ervaren. Voor velen is dit een unieke, rustgevende ervaring.
Elke deelnemer draagt iets bij aan de lunch, zo ontstaat er een verrassend geheel waarvan we in stilte genieten.  De dag eindigt met het delen van de ervaringen door middel van een  mindful communicatie oefening.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is en de stilte wil ervaren. De dag maakt tevens onderdeel uit van de 8-weekse mindfulness training. Ook voor oud-cursisten is het een waardevolle gelegenheid om de mindfulness vaardigheden op te frissen en te verdiepen.

Praktische informatie

Aanmelden
mail naar info@livemindfully.nl

Data
Zondag 23 april
Zondag 21 mei
Zondag 18 juni
Aanvang 10.00u – einde 15.00u

Kosten
€25,- te voldoen bij aanvang
en bijdrage aan de lunch

Locatie
Amsterdamse
Waterleidingduinen
Ingang Panneland
Vogelenzangseduinweg 2
Vogelenzang

Route
N206 richting Haarlem.
Door Vogelenzang heen
Bij rotonde borden volgen,
linksaf landweggetje op.
25 minuten vanaf
Leiden.

Parkeren 
Betaald, alleen pin
totaal 2 euro

mindfulness stiltedag
stiltedag