Mindfulness vervolgtraining

 

Heb jij al een mindfulness training gevolgd en wil je jouw mindfulness vaardigheden verdiepen?

Je hebt in het verleden een mindfulness training gedaan en je hebt ervaren dat mindfulness veel voor je kan betekenen. Nu heb je behoefte om je mindfulness vaardigheden op te frissen en te verdiepen.

Inhoud

Waar je in de 8-weekse de basisvaardigheden van aandacht en opmerkzaamheid hebt getraind en toegepast gaan we in de mindfulness vervolgtraining nog gerichter kijken naar hoe mindfulness kan helpen om bewust en gelukkig in het leven te staan.

We zullen aandacht besteden aan thema’s als:

  • het positieve zien
  • geluk
  • omgaan met lastige/heftige emoties
  • dankbaarheid
  • vriendelijkheid en compassie

Thuis oefen je regelmatig met geleide en stille meditaties. Net als in de basiscursus is de ervaring de basis, regelmatig mediteren is een belangrijk onderdeel van deze training.

Ook zullen we een bijeenkomst besteden aan mindful communicatie dmv de werkvorm insight dialogue. 

Het werkboek geeft extra informatie en biedt ruimte om te reflecteren op jouw ervaringen met de oefeningen en meditaties.

Het is een praktische training waarin enerzijds dieper zal worden ingegaan op de achtergrond van mindfulness, het Boeddhisme en anderzijds de toepassing in ons drukke westerse leven centraal staat.

Praktisch

  • Je kunt je voor de mindfulness vervolgtraining aanmelden als je eerder een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd, bij mij of bij een andere trainer.
  • De vervolgtraining bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur, deze vinden één maal per 2 weken plaats.
  • Dit is net als de basistraining een ervaringsgerichte training, regelmatig mediteren is de basis om te ervaren en te leren.
  • Tijdens de vervolgtraining vindt het stilteweekend plaats, dit weekend vormt een waardevolle aanvulling op de inhoud van de vervolgtraining. Als je interesse hebt vind je hier meer informatie.
Mindfulness vervolgtraining

Data

Leiden/Noordwijk
Momenteel is er geen training gepland. Als je interesse hebt, laat het me weten en stuur een mailtje.

Kosten

Mindfulness vervolgtraining
€ 350,-
individueel voorgesprek, 6 bijeenkomsten, werkboek, audio materiaal

Aanmelden

Je kunt je voor de mindfulness vervolgtraining aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.
Je ontvangt een bevestiging, de factuur en een uitnodiging voor een voorgesprek. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Aanmelden
Mindfulness vervolgtraining