Mijn naam is Tenzin van Iersel

Ik ben geboren in 2000. Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in de vraag “Hoe ontwikkel je een gezonde geest in een gezond lichaam en hoe kan ik mensen daarbij ondersteunen en inspireren?” Sport, voeding en meditatie bleken voor mij belangrijke elementen te zijn, in allen heb ik mij verdiept en blijf ik mij met enthousiasme en nieuwsgierigheid ontwikkelen. Inmiddels ben ik gecertificeerd Wim Hoff trainer en heb ik de mindfulness trainers opleiding bij het Centrum voor Mindfulness afgerond. Tevens ben ik gediplomeerd voedingsadviseur en heb ik bij Milo de opleiding tot Personal Trainer voltooid. Met Live Mindfully en InTenz bied ik in vele verschillende vormen mijn expertise en inspiratie aan om anderen te begeleiden de beste versie van zichzelf te zijn.

Mijn naam is Ellen van Iersel

Ik ben geboren in 1976. Op mijn 20ste reisde ik naar India, op zoek naar waarheid en avontuur.  Ik ontmoette het boeddhisme en nam gedurende 2 jaar deel aan meerdere Vipassana meditatieretraites en boeddhistische cursussen. Sindsdien spelen boeddhisme en meditatie een belangrijke rol in mijn leven.

In 2014 voltooide ik de trainersopleiding voor de 8-weekse MBSR (mindfulness based stress reduction) mindfulness training aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam. Deze training is ontwikkeld door arts Jon Kabat Zinn, er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan waarin de stress reducerende werking van de training duidelijk wordt aangetoond.

Als gecertificeerd MBSR mindfulness trainer heb ik al vele volwassenen en jongeren getraind. Het delen van deze training geeft me een dieper inzicht in de werking van de geest en de uitdagingen die liggen in onze snelle, doelgerichte samenleving. Het verdiept ook mijn liefde voor stilte, de natuur en de wijsheid van de leer van de Boeddha.

Ik deel deze liefde tevens door het organiseren en begeleiden van stilte weekenden, meditatieretraites, stilte wandelingen en spirituele reizen. Van 2018 tot 2022 heb ik in Spanje gewoond waar ik samen met anderen Kausay Community creëerde, een prachtige eco community met retraite faciliteiten. Onverwachte wendingen van het leven brachten mij terug naar Nederland waar ik weer met enthousiasme samen met Tenzin de mindfulness trainingen en stilteweekenden deel. Een aantal keer per jaar begeleid ik een 5-daagse stilteretraite midden in de prachtige Spaanse natuur.

Naast bovenstaande activiteiten geef ik Ayurvedische massages. Het ontvangen van een massage is een prachtige manier om te komen tot diepe ontspanning, verbinding met je lichaam en rust in je geest.

“The winds of grace are blowing all the time, you have only to raise your sail.”
Sri Ramakrishna