Retreat yourself in nature

Tijd nemen voor meditatie, rust en retraite is 'an act of self love'

De effecten van een vakantie vervagen vaak snel. Een retraite brengt diepgaande verandering.
Stilte, meditatie, ademwerk en koude training zijn krachtige elementen die jou helpen tot rust te komen. Vanuit die rust ontstaat er ruimte om het leven te aanschouwen en tot inzichten te komen die jou vrediger en gelukkiger maken. Door te oefenen in mindful aanwezig zijn doorzie je de werking van je geest. Hoe creƫer jij je eigen stress, hoe kun je dit veranderen? Hoe ga je om met emoties en de uitdagingen van het leven? Hoe leef je het leven op een lichte en vreugdevolle manier?

Midden in de natuur!

De retraites van Live Mindfully vinden plaats in een rustige groene vallei midden in de Spaanse natuur. Kausay Community ligt in de voetheuvels van de Sierra Enguera een uurtje ten zuiden van Valencia. Kausay is een kleine eco community waar het leven dicht bij de natuur centraal staat. Als retaite deelnemer slaap en mediteer je in een traditionele Mongoolse yurt, een prachtige ervaring los van luxe en drukte.

Meld je nu aan

We verwelkomen je graag bij een van onze retraites. Klink op onderstaande links om meer te lezen over de Wandel retraite, Adem & ijs retraite, Wild nature hiking retreat en de Stilte retraite.