Wie zijn wij?

Tenzin van Iersel

Tenzin van Iersel

Ik ben geboren in 2000. Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in de vraag “Hoe ontwikkel je een gezonde geest in een gezond lichaam en hoe kan ik mensen daarbij ondersteunen en inspireren?” Sport, voeding en meditatie bleken voor mij belangrijke elementen te zijn, in allen heb ik mij verdiept en blijf ik mij met enthousiasme en nieuwsgierigheid ontwikkelen. Inmiddels ben ik gecertificeerd Wim Hof trainer en heb ik de mindfulness trainers opleiding bij het Centrum voor Mindfulness afgerond. Tevens ben ik gediplomeerd voedingsadviseur en heb ik bij Milo de opleiding tot Personal Trainer voltooid. Met Live Mindfully en InTenz bied ik in vele verschillende vormen mijn expertise en inspiratie aan om anderen te begeleiden de beste versie van zichzelf te zijn.

Ellen van Iersel

Ik ben geboren in 1976. Op mijn 20ste reisde ik naar India, op zoek naar waarheid en avontuur. Ik ontmoette het boeddhisme en nam gedurende 2 jaar deel aan meerdere Vipassana meditatieretraites en boeddhistische cursussen. Sindsdien spelen boeddhisme en meditatie een belangrijke rol in mijn leven.
In 2014 voltooide ik de trainersopleiding voor de 8-weekse MBSR (mindfulness based stress reduction) mindfulness training aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam. 
Als gecertificeerd MBSR mindfulness trainer heb ik vele volwassenen en jongeren getraind. Het delen van deze training gaf me een dieper inzicht in de werking van de geest en de uitdagingen die liggen in onze snelle, doelgerichte samenleving. Het verdiepte ook mijn liefde voor stilte, de natuur en de wijsheid van de leer van de Boeddha. Ik deel deze liefde nu door het organiseren en begeleiden van meditatieretraites, stilte wandelingen en spirituele reizen.
Sinds 2018 woon ik in Spanje waar ik samen met anderen Kausay Community creëerde, een prachtige eco community met retraite faciliteiten midden in de natuur.
Naast bovenstaande activiteiten geef ik Ayurvedische massages. Het ontvangen van een massage is een prachtige manier om te komen tot diepe ontspanning, verbinding met je lichaam en rust in je geest.